При служебния кабинет имаше престараване, мачкане и изчегъртване на моменти. Това

...
При служебния кабинет имаше престараване, мачкане и изчегъртване на моменти. Това
Коментари Харесай

Първанов: При служебния кабинет имаше престараване, мачкане и изчегъртване

 " При служебния кабинет имаше престарание, мачкане и изчегъртване на моменти ". Това съобщи в ефира на " Твоят ден " по NOVA президентът на България (2002 – 2012 г.) . И разясни, че се следи " чистка " в областта на вътрешните работи и опазването на здравето. Самият той всекидневно получавал сведения за това, че " се отстраняват ръководители на здравни заведения, ей по този начин, с цел да се разчисти теренът и да се сложат " наши хора ".

" Разбира се, имаше министри, които стояха устойчиво –, ", съобщи Първанов. И добави, че той поддържа провеждането на цялостна проверка, само че не с тясно политически цели.

Първанов разяснява и предстоящия президентски избор. Според него Радев влиза в борбата за идващия мандат със " солидна преднина ". Но изходът от битката за поста зависела от това какъв брой и какви ще бъдат неговите съперници.

" Всеки, които влиза в акция, до момента в който е на власт, разполага с изборна зестра. Тя се състои от няколко % преднина, лостовете на държавното управление и тежестта на наследството, което оставя. А президентът особено би трябвало да е човек, който да хваща окото ", съобщи Първанов.

Според него в актуалната комплицирана обстановка никоя власт на се оправя добре сега – нито президентството, нито държавното управление, нито Народното събрание.

" Стигна се до обстановки, за които хората споделят, че това си е жив срам. Депутатите даже задълбочиха рецесията. Радев пък зае релативно пасивна позиция – не се набърка в договарянията. Трябваше да се направи нещо, с цел да се подтиква разговорът. Поводи за това има доста – COVID-19, националната сигурност ", заяви Първанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР